Lambrecht decoratie

Waarmee kunnen wij u helpen?

Schilderwerken interieur

Wij bieden allerhande schilderwerken voor uw interieur aan. Zoals het schilderen van uw plafonds, muren, deuren en kasten. Indien gewenst, kan dit in een decoratieve techniek. Wij kunnen steeds de nieuwste decoratieve technieken aanbieden.

Schilderwerken exterieur

Als u dit wenst nemen we ook het buitenschilderwerk voor onze rekening. Dit kan gaan over het schilderen van uw gevel al dan niet in een kaleitechniek, het moderniseren van de gevel of het behandelen van uw buitenramen of -deuren.

Mortex

Mortex is een decoratieve pleister op basis van cement en kalk waarmee u uw vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels kunt laten bekleden. Mortex is duurzaam, waterdicht en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden.

Wandbekleding

Als je een echte eye-catcher in je woning wil hebben, dan kies je zeker voor een wand in behang.

Vloerbekleding

Wij bieden een tal van soorten vloerbekleding aan. Dit kan van vinyl dat varieert in een tal van mogelijkheden en is daarnaast ook geluiddempend. Of hebt u liever een warme vloerbekleding zoals op bovenstaande foto? Dan kan u kiezen uit vast tapijt voor in de slaapkamer, bovenverdieping of zelfs op de trap. Daarnaast kan u ook nog kiezen voor een natuurlijk product zoals parket. Wij plaatsen dit ook zelf en kunnen u een tal van kleuren en diverse planken aanbieden.

Luchtgommen

Deze techniek combineert lucht en minerale korrels onder lage druk en kan tegen verscheidene soorten oppervlaktes gestraald worden met als doel deze diepgaand of oppervlakkig te reinigen.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze realisaties

Lambrecht Decoratie - Parkstraat 7A – 8710 Wielsbeke
0476 60 37 11 - info@lambrechtdecoratie.be
BTW 0432.691.066 - Privacy policy